MAJLIS MENANDATANGANI MEMORANDUM PERJANJIAN (MOA) ANTARA UNIVERSITI SULTAN ZAINAL ABIDIN (UNISZA) DAN MAKASSAR TOURISM POLYTECHNIC (POLTEKPAR), INDONESIA

26 Julai 2022- Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA) yang diwakili oleh Fakulti Sains Sosial Gunaan (FSSG) telah memeterai satu Memorandum Perjanjian (MoA) bersama Makassar Tourism Polytechnic (POLTEKPAR), Indonesia dalam satu majlis yang telah diadakan secara dalam talian menerusi aplikasi Cisco Webex.
 
Bagi mewakili pihak UniSZA, MoA tersebut telah ditandatangani oleh YBhg. Prof. Dr. Fadzli bin Adam (Naib Canselor) dan YBrs. Encik Ismail bin Musa (Pendaftar) dan bagi pihak POLTEKPAR, MoA tersebut telah ditandatangani oleh YBrs. Drs. Muhammad Arifin (Pengarah) dan YBrs. Prof. Madya Dr. Muhammad Arfin Muhammad Salim (Timbalan Pengarah Hal Ehwal Akademik dan Penyelidikan).
 
Turut menyertai majlis tersebut bagi pihak UniSZA ialah YBrs. Prof. Ts. Dr. Shukor bin Abd Razak (Timbalan Naib Canselor Penyelidikan dan Inovasi), YBrs. Encik Muzafar bin Mohd Din (Pengarah Pusat Komunikasi Korporat dan Pengurusan Perhubungan), YBrs. Prof. Dr. Wan Abd Aziz bin Wan Mohd Amin (Dekan Fakulti Sains Sosial Gunaan) dan YBrs. Prof. Dr. Ahmad Puad bin Mat Som (Dekan Pusat Pengajian Siswazah).
 

MoA 3 fill 1475x983